Samota-proklínám
Anotace: Taklhle nějak se cítím když jsem sám
Samota
Proklínám tě,ty mrcho beze cti,
proklínám tě,hromátko neřesti
Kde jsou střípky z tvé radosti?!
Žiješ v prachu a zkažená do kosti
Proklínám tě,ty co žiješ v hnilobě
Jsi jen voda v děravé nádobě
Řeka z padlých bojovníků,
ostnatý drát na hrobě.
Komentáře (1)
Komentujících (1)