Moje, naše, jeho, její
.
Je víc míst které bych chtěl projít
než je nervových buněk
v těle mojí milé
Je méně bakterií
než je trestů vypsaných na naše hlavy
Stále tu žijí
Žijí davy
Je mi známo prostředí konců
v linii nekonečna
Přinesl lilii
byla to jeho slečna
Lásko
Máme jen současnost
jako ti tisíc let před námi
a ti tisíc let po nás
Máme dost
a každý z nás stoná
Život jak zašeptání
nasloucháš zlehka a bubínky prasknou
v setmělém moři
můj děda bafá z dýmky
plodová voda se tvoří
Sežraní vesmírem
a hvězdy mnoho lidí nejí
mluvit se nesmí jen
Svoboda
Moje ne
Ani její
.
.
Přečteno 332x
Tipy 8
Poslední tipující: ZILA78, Amonasr, Frr, šerý
Komentáře (2)
Komentujících (2)