Pro tebe
Pro tebe nechám flétny hrát
tesklivou melodii,
abys mě mohl milovat
- alespoň v tuto chvíli.
Pro tebe budu verše psát,
milostnou poezii,
abys mě mohl milovat
- alespoň v tuto chvíli.
A nebudu se na nic ptát,
člověk se v druhém často mýlí,
abych tě mohla milovat
- alespoň v tuto chvíli.
Přečteno 475x
Tipy 2
Poslední tipující: Antares
Komentáře (1)
Komentujících (1)