Holka někde od vedle
cvičí, běhá posedle
po horách hbitě leze
lesem sama bloumá
mladá, žádná dáma
má se ráda a svět
jen pouhých šestnáct let
On sám na kole frčí, sveřepý
zářivé oči mezi atlety
spolu s ním vítězí
zamilovaná, prý až na věky
tam v poli na mezi
o něm jen sní
ještě jako malá
co by za to dala
kdyby byl s ní...