*
Na vysoký komín dlouhý žebřík
Z výšky nejsou večer vidět důlky po patách
s rozmazanou konturou
kryje je polehlá tráva
neplač
rosa ji narovná a ráno bude jako dřív
zázrak
jen ty už zůstaneš
jiná
taky zázrak
a já ho chci prožít
ještě deset tisíc dnů
večerů
nebo nocí
Moc pěkné. Jako bych viděl před sebou obrázek vykreslený od pana Hrabala.
26.01.2019 15:03:30 | Jan Urban
Díky, jsem rád, jak to vidíte, ale přirovnání k Hrabalovi je nezasloužené. Na toho mi ještě hodně schází... (:-D
26.01.2019 15:06:23 | aravara