odloučení navždy
Anotace: Odloučení navždy
Srdceryvne dopisy které jsi mi psával
na klavír něžné balady hrával
Ty časy jsou pryč a nikdy se nevrátí
byly však krásné plné vyznání
O společných plánech do budoucna
že jsem jen já tvá láska vroucna
O plánování společné cesty
která je poseta cela květy
Z nicehož jses změnil a po chvíli odešel
ptám se dokola proč tak proč jsi nazpět nepřišel
Přečteno 292x
Tipy 5
Poslední tipující: Lighter, Iva Husárková, Kapka, breberkar
Komentáře (3)
Komentujících (3)