Líbíš se mi
Líbíš se mi v pohybech,
Tvá gesta mi berou dech.
Líbíš se mi při líbání,
Líbíš se mi při snídani.
Líbíš se mi jako nebe,
Když v oblacích hladím tebe.
Líbíš se mi při létání,
Dlouhá ranvej a ty na ní.
Líbíš se mi jako louka,
Když ti bříško z trička kouká.
Líbíš se mi jako les,
Jako kytek plná mez.
Líbíš se mi mokrá v moři,
Jsi krásná, když oheň hoří.
Líbí se mi tvoje ruce.
Jak v hrudníku ti tluče srdce.
Libíš si mi při plavání,
Při tvých tempech myslím na ní.
Líbí se mi tvoje chůze,
Tělo se ti vlní v blůze.
Líbí se mi tvoje oči,
Když světélka ti do nich skočí.
Líbí se mi ten tvůj smích,
Když tě topím ve verších.