Dar vašně, plaminek jiskřiček par dokaže rozpálit pekelny žar.
BOhužel to taky znám. Krasna basen jen tak dal :-)
12.04.2007 23:12:00 | Arbiter12
Znám něco takového a myslím,že můžu říct,že chápu to,jak to myslíš.....
každou chvíli toužím po úsměvu tvém
pro tentokrát prosím jen neměj mi to ve zlém...
26.02.2007 19:36:00 | Haydée