Objevme slávu.. objevme krásu,
kus romantických přání.
Objevy něhy...objevy mládí,
roky.. ty které odbíjí- roky smíchu... .
Nekonečné dny ….krátké večery,
kam až mysl dohlédne.
Nekonečno ...touha stálá v mysli,
kam,až kam...jen lidská bytost dosáhne.
Přání a sny ...mládí-jeho romantické lásky,
dáme jen na oltáře...sny?
Přáními naplněné...srdce a životy,
dám,dáme-dáš ...ale kam?....na rty?!!
Láskou probdělé...časy tmy,
kdy vše... opravdu vše… .
Lásku pohánělo...hnalo naše srdce,
roky....dny...hodiny....ty všeliké sny!!!
Mládí -ten slíbený nekonečný stav,
na dosah je ...věř!.....
Mládím-jeho silou ...toliko vášní,
na dosah má ho každý ...naplněn bude celý Svět...splněná přání.... . Lamar.c