Anotace: -
Noční hodina
Stromy šumí – hvězdy mlčí;
kdesi slyším v jejím srdci,
že už přijde bílý sníh.
Je to smutná nevěsta,
co mou lásku unesla?
Snad na břehu řeky stojí,
kde budeme stále svoji
nejen v tuto hodinu.
Si posledním čase nějak teskný. Chtělo by to na tebe nějakou veselou společnost. Ale máš to napsaný pěkně. To zase jo.
28.01.2019 11:47:24 | šerý
S tím se nedá nic dělat. Optimistou jsem nebyl nikdy. Děkuji moc.
28.01.2019 14:18:15 | ARNOKULT
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?