Anotace: ... touha po blízkosti ženskosti v její čisté formě ... touha po blízkosti něžné ryzí lásky od partnerky ... (hudba k lepšímu prožitku ze čtení .. https://www.youtube.com/watch?v=PDZcqBgCS74 báseň napsána dne 25.8.2017) Příjemný prožitek, přátelé ...
Kde jest krásy Tvé a štěstí konec, by mne dlaní tvář mou ovlažila,
kde dlí pokožky její samet, by mne kolem kadeří ovinula,
zkrápěna tvář rosou stesku o můj šat nepatrně osušila,
ramena široká přitom tesklivě a jen tiše mnula.
Živ nebudu, co jest svět bez půvabu Tvého toliko a bolestně prost,
prsty Tvé bloudí v hřívě bohaté a blaha z mých úst tím loudí,
neztrácím naději, že nejsem jen života Tvého letmý host,
však ony činy dí ortel svůj a štěstí mé tím soudí.
Ach ta ne nádherná, dech beroucí...
28.01.2019 14:17:51 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA