ublížil jsem ti
byl sem na tebe zlej
ta sis nezasloužila takový zacházení
jen si čekala pohlazení
který já neuměl dát
chtěl sem jen brát všechno
ale i to mě bylo málo
nedávat nic
jen brát
teď sedím v prázdné kuchyni
a poslouchám svoje slova
...moc lituju že už nepatříš sem
nevím co bude dál
promiň
ztratil sem sebe v čase
půjdu jinam
do jiný země
jinýho místa
hledat zase tebe
a vrátit ti všechno
co sem ti vzal
vím že ani svojí krví
nesplatím dluh
bojuju s pocitem viny
nevrátíš se
já vím
jsi hodně daleko
a tak to má být
jen prosím nezapomeň
na má slova
ale vrátit čas nejde
nejde
neumím
i když chci
neumím
vátit čas