Tobě
Anotace: Dobrý pocit něco napsat po tak dlouhé době
13.1.2019 23:09
Tobě
jsi nádherná žena
s citem a šarmem
okouzlujícím důvtipem
s něžným srdcem
V prvním setkání
nervózní jsem trochu byl
přec jen strach
z nového poznání
všimla sis
když chtěl jsem
a najednou cukl
odhodlání bylo pryč
Neboj
to jen ve mně
probudil se strach
srdce ožilo
však věř
okouzlila jsi mě dřív
ve mně jen strach a stud
přesto je tam chtíč
když s Tebou mluvím
chvěji se strachem
kontrolu ztrácím
s podivem srdce tančí
Jsi okouzlující
půvabná žena
která mě přitahuje
bere dech
Chci s Tebou být
za ruku Tě držet
své rty na Tvých mít
držet Tě v objetí
Snad toho nechci moc
Přečteno 364x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Janna
Komentáře (0)