Chuť ticha
Anotace: Vykopávka ze 2.4.2014
Zlato je zamčené
Ukryté v truhlici
Perly jsou vrženy
Chrochtají čuníci
Pohledy chladivé
Tříští se o sebe
Oči jak jezera
Hledící na nebe
Hlubiny hltají
Plní si břicho
Tlukotem srdcí
Tak chutná ticho
Kapičku vína
Slíbám ti ze rtů
V slzu ji proměním
Potáhnu k čertu
Tunelem chtění
Na samý konec
Tam kde nic není
Už ani chodec
Kde ze dvou stává
se jenom jeden
Peklo je prázdné
a pokryté ledem
Přečteno 398x
Tipy 3
Poslední tipující: danaska, Iva Husárková
Komentáře (1)
Komentujících (1)