Přítmí ze rtů
mi nedá spát
na posteli krajkové body
a lodičky na jehlách
rtěnka v odstínu nude
kontura je permanentní
vyčesaný culík cool bude
a řasy černočerný
Už Tě vidím. Mňam. (No, jó. Co můžeš taky čekat od chlapa.) Ale my za to nemůžeme. To příroda...
31.01.2019 21:47:52 | šerý