hvězdám nekonečna
Kdybych měl rád jednu ze sta
jako jednu z tisíce...
nemusela by mne trestat
mrazivá zář měsíce
kdyby jedna z tisíce
svitla z milionu...
nehledal bych v jitrech
ztichlou cestu domů
a kdyby jedna z milionů
přišla z nekonečna...
přijal bych tu víru
ráda je
má věčná
jenže jsem zlý hvězdář
za nocí
šeptám slečnám
o jedné jediné
snad mne i láska chtěla
pro cosi vesmírné...
Přečteno 552x
Tipy 18
Poslední tipující: vojtěška, Sunny, Frr, breberkar, Niky88, Jort, Romana Šamanka Ladyloba, šerý, hanele m., Kapka, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)