Miluji Tvou neznalost
všeobecných znalostí
a rozdávačnou euforii z banalit.
Nikdy jsi nepostoupila
do ligy dospělých faulů
a nenápadně tak kráčíš
neustlanou dobou.
Jsi mé tábořiště
a příští ráno.
Jsi mé utišení
když obléhám sám sebe
v beznaději.