Smíchem to půjde
Musíme se hodně smát,
protože svět tak k smíchu není,
musíme se hodně smát,
to vše kolem nás mění,
mění to co vyzařujem,
mění to co dostanem zpět,
smějme se víc navzájem
ve snaze už víc netrpět,
ve snaze, aby svět zlegračněl
my musíme se smát,
milujme barvy a milujme sebe,
lásce hurá natřikrát!
Přečteno 367x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Kapka, Iva Husárková
Komentáře (2)
Komentujících (2)