Favi, nevíš, kam jsem si dala brýle..ne, že bych je potřebovala nutně ke kouření...ale nějak je nemůžu najít...
07.03.2007 01:07:00 | mamina
Tuším,že máš hodně práce a málo času jen sama pro sebe...Ale neodcházej úplně,já vím,je tolik mouder...že co člověk nedělá na 100%...držím ti palce-při všem:o)
26.02.2007 21:44:00 | S&made
O tom, že se v záhybech tvé duše najde něco, co nám dech snad i na chvilku zastaví, vůbec nepochybuji.
26.02.2007 20:52:00 | Lota
Jestli je to pro nás tady. Tak ses rozhodla správně. A nehledej, ono si Tě to najde samo. (nebo si Tě najdu sám!)
26.02.2007 20:51:00 | Gregy