O Tobě
Jsi jako vlny
Co vráží na skaliska
S čepičkou pěny
Bílé jak sníh
Jsi jako píseň
Co táhne se v dál
Hlasem ozvany
Tvůj líbezný smích
Ó jak rada já na těle
Cítím tvůj vonný dech
Slova co visí ti na rtech
Objetí vřelé
Jsi mi Sluncem i Měsícem
Jsi mi vším krásným co znám
Ale hlavně jsi mi tebou samým
Tebou - co tak ráda mám