Terč
Anotace: Trochu bizardní, ale přesné....
Terč
Všechno znám,všechno mám,
a přesto jsem stále sám!
Všude hledám nějakou lásku
nacházím však jenom žal!
Hledám v oknech domu,
hledám v dutinách stromů,
Nehnu se z místa,
dokud nepůjdem ve dvou domů!
Hledám lásku na diskotéce,
hledám ji v rybníku i v řece,
stále budu jen hledat,
vždyť někde musí být přece!
Hledám na záchytce,
hledám na posedu pro myslivce,
budu pokračovat dále,
i na lůžku z nemocnice.
Hledám skrze hledí zbraně,
laserem posvítím si na ně!
Stále hledám tu pravou,
které proženu kulku hlavou….
Komentáře (1)
Komentujících (1)