Anotace: Snad Tě najdu
pod černým pláštěm
sladké noci
stanou se sny
taveným štěstím
kovaným
na kovadlinách
Osudu
v knihách
s koženou vazbou
psaném
husím brkem
s ostrým hrotem
kterýmžto do oblázku
z mořských pláží
vryji Tvé jméno
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?