Kýč
Prosím,
Zase znova přijeď,
Vrať se na to starý místo
Na který jsi chtěla dávno zapomenout
Prosím,
Přijď a měj mě zase blizko
I když není to lehký když
Všemu chtěli jsme uniknout..
Z přístavu blíž
Ze srdce dál,
Dal lásko všechno,
Studeným slovem pohlad a
Do ucha zašeptal
Už čas nevrátíš
Už všechno je pryč
Navzdy
Miluji tě..
Tohle rovná se
Kýč
Přečteno 301x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)