křídla:
Možná to červenání
jsou červánky na Tvých skráních,
a úsměv růží v náručí.
Tvůj smích léčí princezno a doteky jsou podstatou,
lásky, co kvete v srdci v duši,
a neodbytně buší
na bránu rozkoše.
Chci dýchat a cítit tu Tvou...
anděl:
V srdci a duši kvete...a nezhyne
To každý Tvůj atom, co vdechnu kůží,
léčí
něžnou řečí,
a i Tvé dlaně,v nichž okvětní lístek těch růží
jak sněhová vločka se rozplyne.