Anotace: Básnička vzniklá z čisté lásky k nejúžasnější holce na světě a ani těch 170 km, co nás dělí na tom nic nezmění...
Líbí se mi, je to milé, možná trochu naivistické, ale o to opravdovější. Doufám, že básnička se dívce dostala a zahřála.
26.02.2007 23:00:00 | Julie Park Rock