Anotace: ...
Jsme si
tak blízko
že rozum
nechávám stranou
a toužím
znovu
a opět
projít s Tebou
branou
do věčnosti
kde
Čas znehybní
sotva dotknou se
naše
rty
a sny stanou se
realitou...
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?