White snow
touch of warmth
in my heart
pecualiar art
is the peace of mild winter.
Dotek zimy
už jen lehce
pryč odejít
se jí nechce
ale musí
Jaro nese zpěvy kosí
Teplo v srdci
půjdem bosí
v trávě hebké
kroky lehké
Jak se na to těším!
16.02.2019 10:52:59 | Kapka
Však počkej, ona zima ještě přitvrdí, vždyť velikonoce začínají letos až ten nejzazší možný den! Ale s tvým srdcem jistě nezacloumá, v něm máš teplo.
A vítej! Ať je ti v Modru fajn.
16.02.2019 09:23:29 | Špáďa