Dnes zdá se mi že jsem,
zajatec,
co není uvězněn.
V samotě čekám,
až vystřídá noc den.
Myšlenky přilétají,
se slanou vůní dálek.
Potichu,zlehka,pomalu,
přichází sladký spánek.
Sním svůj sen.
Ciferník bez ručiček,
S čísly.
Co nemění se,
do noci svítí.
V odrazu vidim siluetu tvého těla.
Hodiny v srdci touhou bijí,
Láska si sedá na práh.
Pssst,tiše.
Nechci aby mi odletěla...