Anotace: Pochybnosti šťastně ženatého může, který svou dívku miluje jak nikdo před ním.
Chybu jsem snad udelal?
život svůj si zničil?
lásce svou duši obětoval
nechtěl jsem od života přeci jen - přeci jen trochu příliš?
už chápu, co jsem provedl
co, Nemůžu vzít zpátky..
chtěl bych však vůbec? (Toť otázka!):
Vrátit se?
rozbít prameny, péče a lásky?
-
neříčt ji TAMTO?
ALE
s Ní je Vsak vsechno jiné
s Ní všechen hřích se smývá
Buh mi Ji asi přines
za jednu z mých mnoha přísaha
proč ostatní to nevidí
proč lidé musí být jak zmije?
koušou, plivou a závidí
duše, jež uvnitř hnije....
NEJSPÍŠ TEDY
musim zůstat sám
navěky sám a bez ní
na místa lásky už se nikdy nevrátím
—-
promiň mi, Bože,
už neumím žít ve lži...