Tak skrze prsty, bříšky,
ťukám na tvojí klávesnici
tvá páteř jako nástroj je,
nervy tě s tělem spojuje
miluješ harmonii skrze prsty,
tělem ti impulsy jiskří
pak říkáš
„ještě vpravo“
tam, zavrnělo snad to blaho
skrze své prsty cítím něhu,
klávesy svoje rozehraju
jsme jedna duše, jedno tělo…