Kde se tu bereš ty můj milý,
nemůžeš dospat v tuto chvíli?
Já jsem šel jenom v tuhle chvilku,
za hlasem svým, jen na chvilinku
Jen si tu budem povídat
a přitom se i třeba smát
Chtěl jsem se dívat s tebou milá,
jak rosa trávu postříbřila.
Jak vlhké oči milá máš,
snad v rose si je omýváš
Jsem jako student gymnasia,
co stydí se a tiše říká
„já miluji tě“
Pro tuhle chvilku,
šel jsem za tebou, na chvilinku
Něžná chvilka :-)
04.10.2020 21:56:38 | Jaruška
Děkuji Ti za milý komentář a jsem ráda, že jsi mi ji připomněla. Dneska to bylo docela potřeba :-)
05.10.2020 15:36:29 | vlnka
Tak to jsem moc ráda a přeji klidný večer.
05.10.2020 21:49:07 | Jaruška