V jediném okamžiku
Anotace: víc není co dodat.... ( upravená)
tančím po hvězdách
schovaná ve snech
tulím se k vzpomínkám
hraju si v hrách
létám s vílami
s anděli po mracívh
s měsícem jsme se potkali
v dáli v oblacích
padám do náručí
utíkám za nebem
v ledu co hřeje mě
v srdci co tepe mně
koukám ti do očí
ruce propletené
pozpátku kráčím světem
víčka sklížené
utichá v záři světel
usínám na mléčné dráze
andělé mě v spánku střeží
zahalená v bílé mlze
já ztracena v temné věži
na paprsku od svítání
v jediném okamžiku
utichá v tvém polibku
ten pláč, co zve se zbraní
Přečteno 352x
Tipy 2
Poslední tipující: Nút
Komentáře (1)
Komentujících (1)