Pod rouškou noci
dlaň ve tvé dlani
hledíme vzhůru
a jedním krokem skočíme z útesu
…
přestávám se bát
že dopadnu
tvrdě.
Ve světle Luny
hrajeme mariáš
o naše životy
s peklem i s nebem
…
držíš mě potají
a já
přestávám se bát
že bychom prohráli.
V moři hvězd
plujeme oblohou
bouře však přichází
…
při pohledu na tvůj úsměv
vím
že zvládnem vše
společně
a přestávám se bát
samoty.
Pod rouškou noci
srdce mé
tlukouc
pro tvůj svět
...
přestávám se bát
že zůstanu zlomená.