Anotace: Zamilovanost dělá divy, například nutí člověka psát.
Rozplývam se.. Nádherné.
20.02.2019 10:52:55 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA
Pěkné vyznání, ST
Láska moje platonická
v šestnácti tak romanticá
probudila múzu moji
dlouho při mně věrně stojí
nenechá mě na pokoji
když je zle a nebo krásně
přiměje mě psáti básně
já ji za to děkuji
docela ji miluji
i když šeptá koninu
vždycky ji to prominu.
(Promiň moji dlouhou řeč
múzu asi vzala křeč :-))
Povídá-li třesky plesky
bývá mi s ní přesto hezky
pomůže mi ze smutnění
špatný den na dobrý změní
též to jistě znáš
svoji múzu máš :-)))
20.02.2019 01:30:16 | Kapka