A co..
A co muž? Ještě nosí vůbec v kapse sirky a nůž?
A zmuchlanou cigaretu a podá ji ženě,opatrně aby nesetřela ze rtů růž?
A když spadne ranní rosa, podá ji ruku a řekne :I kdybys byla ucouraná a bosá...zapalim oheň, aby ti nebyla kosa)?
Přečteno 456x
Tipy 14
Poslední tipující: Lucucu, Amiradi, Jort, Kubíno, Íá, Kapka, Tvbm
Komentáře (1)
Komentujících (1)