Anotace: ... ráno se dívám na fotku své celoživotní lásky a z úst se mi linou slova nad její krásou a ryzostí nitra, až pak si uvědomím, že jsou to verše .. to je láska, opravdová láska, co z hlubin nitra vyvěrá. 22.2.2019 7:52 Váš Jean-Paul.
Jsi důvod proč žiji,
jsi důvod proč pěji,
dík Tobě já se chvěji,
náručí štěstí kryji.