Moment doteku
Toužím se tě dotknout
jak rosu skrýt tě v dlani
Bez slov s tebou mluvit..
Pak se schovat pod hvězdami ..
Na kopci nás možná něco čeká..
Možná taky nic ..
Však já si právě myslím
že nás dva čeká ..mnohem víc..
Stačí mi tě mít ..
Stát tam vedle tebe..
To andělé víš..
Budou padat z nebe ..
Přečteno 457x
Tipy 6
Poslední tipující: Zbynislaw Thinkiewicz, Kubíno, šerý, Frr, Jan Urban
Komentáře (1)
Komentujících (1)