Ešte včera na trati
ležali sme ja a ty
a keď prešiel prvý vlak
ciky-caky,ciky-cak...
...a to nepíšem,
cimpr-campr...
...alebo áno...
28.02.2007 12:31:00 | džemo
... keď je láska na konci
schováva sa v kredenci
A keď není v příborníku
... tak u slepic na kurníku ..
Ve vajíčku najdeš všecko
cos´ nenašel na cestě,
milku svou i posrané děcko
.. v kropenaté ... nevěstě ...
28.02.2007 10:36:00 | HarryHH
pěkná,ale smutná...no jo no...smutné básničky vnímám jako nejprožitější:-)
27.02.2007 14:24:00 | Katka Z
.... dnes ne po třech litrech vína ... jsem si přála tě konečně vidět a jemným stiskem obejmout ... fakt, že jooo Lubko ...
27.02.2007 10:21:00 | Marcella