Pro Tebe
Kap, kap...padá kapka,
po ní druhá.
Tahle kapka není z deště,
po kterém vyjde duha.
Dýku v srdci totiž mám,
tak s ní ještě pěkně otoč,
ať je kapek plný džbán.
Krve by ses nedořezal
a já jsem pořád na živu.
Kdyby jsi mne za rok hledal,
já už tady nebudu.
Pro Tebe...
Přečteno 433x
Tipy 8
Poslední tipující: Íá, Amiradi, Jan Urban
Komentáře (1)
Komentujících (1)