Jsi moje krevní skupina,
s tebou mé srdce ožívá
Jak mocná síla naplnění,
osudem navždy propojeny
Ty moje dvojče dávných roků,
přišel ten čas, jsme zase spolu
A kdyby jenom na chvíli
se kroky naše spojily,
v mém srdci navždy zůstaneš,
jak pochodeň ho zažehneš
Jdi prosím tiše, tichounce
ať nevyplašíš štěstí své
Raduj se, zpívej, lásku měj,
svůj život nikdy nevzdávej
Až jednou najdeš lásku svoji,
tvé srdce dojde naplnění