a já tě obdivuji, že studuješ dvě vysoké školy s 2 dětma, komplexy mi klepou na vrata, úžasná ženo!
Gratuluji k úspěchu!!!!! Jsem trochu feministka, taková co se dává ale ráda rozmazlovat muži...
27.02.2007 21:48:00 | Jarky
Pěkně mírně nabádající.Proč by někdo nemoh vyvážit Tě zlatem?A tvůj život bude oázou,nebo rajskou zahradou.
27.02.2007 11:24:00 | s.e.n
a jo, máš to tam, je to mé nezávislé na tvém ale pěkně se dopňuje, dýchat správně je důležité a ještě důležitější mít pocit, že bys za někoho i dýchala
27.02.2007 11:06:00 | Jarky
to zní jak soulový song na plantáži, nebo sbor eucharistů...dobře skotačí po rýmech, jak horský potůček...já mám všude víry a zakalené hlibiny s bahnem...ach...
27.02.2007 09:51:00 | Jarky