šepot pokušení
odvál vítr
a čas smrdí rzí
z prostředka mostu
jsem se zase vrátil
na břeh stínů
do uschlý trávy
pro jistotu zahodil klíč
od Tvý třináctý komnaty
kterej jsi mě z ničeho nic darovala
když včerejší podvečer
se rděl purpurem iluzí
Tvýho sebeklamu...