Zklamaná
Tvoje silné tělo vedle mého,
poprvé v náruči hřejivého bezpečí,
kdy dvě těla dýchají jedno
štěstí.
Cítím,jak moje osamělost mizí,
usínám s úlevou
navždy.
Probuzení.
Prázdná postel.
Smutné pohlazení polštáře.
S touhou ucítit Tvoji vůní,
s touhou dotknout se odcházejícího tepla
z peřin.
Nic.
Budík surově odtikává mrazivé chladné ráno.
Zákeřně zvoní SEN.
Přečteno 396x
Tipy 7
Poslední tipující: Jort, šerý, Amonasr, Kapka, rybka, hostmen
Komentáře (0)