Jaro?
U cesty kdesi na konci
mi mlčí srdce pro Tebe
mně tady coby cizinci
až kdosi dutě zaklepe
Jen ticho v sobě nalézat
a slunce ve svých očích mít
ve snění nové básně psát
i slovy hledat pravou nit
Již barva jara zazněla
co duši dětí přináší
a z dávné písně popela
mi nese lásky závaží