.... některé balvany .... jsou zatraceně těžké ....
a nejvíce ty naše ...
28.02.2007 10:41:00 | HarryHH
malá....dej mi tlapičku, no....neplač, nenaříkej, sestřičko mi říkej...malá
27.02.2007 12:28:00 | Jarky
Stál jsem za rohem. Nechtěl jsem nikoho přepadnout, ruce jsem měl v kapsách a na nic nečekal. Najednou se objevila. Bylo to, jako když se vám ve vteřině změní život. Rychlejší vteřinová změna než náraz do zdi vozem jedoucím 200km za hodinu. Viděli jste to všechno. V jednom pohledu. V pohledu, který nezabíjí. V pohledu, pro který bych zabíjel.
Sci-fi 2007 Marťan a zemšťanka
27.02.2007 10:21:00 | smudlinek