Utíkám
S lehkostí laně běžím po pasece tvého srdce,
vystrašená duněním země, tím náhlým třasem.
Utíkám do bezpečí zapovězeného lesa, do bezpečí svých myšlenek.
Před tvým dotekem, který pálí.
Před tvým pohledem, který svádí.
Před tvou láskou, která mě dokáže zabít.
Přečteno 358x
Tipy 5
Poslední tipující: Frr, Cappp, ZILA78
Komentáře (0)