S minulostí vyrovnáš se,
když vzdáš se
lpění na věcech z vášně
upletených.
Znáš mě
ze všech nejlíp,
když v lásce počítáš
znamení, co máš
vepsané ve tvářích.
S budoucností setkáš se
terpve, když odevzdáš se
tikotu srdeční ozvěny,
co se s tebou promění
v další kousek tvého nebe.
Tak dej si naději
a vydej se šlépějí
jarních kroků lásek,
co dovede tě
na letní louku
plnou kopretin a sedmikrásek.
A až tam budeš,
tak se zastav,
rozhlédni a zavolej
ozvěnu sama sebe.
A pak aspoň na chvíli
poslouchej to ticho.
úchvatné! :o)
02.03.2019 21:49:18 | TheresiaDuranGoethe