Cestičky lásky klikatí se
vstříc sobě jdou dvě srdce
hledají, cestou ztrácí se
touží být sobě blíž a blíže
Okamžik jejich setkání
otvírá srdce poznání
jak kdyby rozum ztratili
lásky svůj valčík tančili
Skrz oči proudí jejich cit
nemohouc oči odvrátit
své cesty spolu propojit
začala srdce spolu bít