Co je to láska
Anotace: Úvaha nad láskou
Všechno patří Tobě,
Ach lásko má,
Na duši i uvnitř v hmotě!
Tak ti přísahám!
-
Že Ten cit, co sdílíme my dva
něco musí znamenat!
Je láska snad prokletím
Věcným strádáním v osamělé poušti?
Je láska pokáním?
Když se lidská duše té božské podobat touží?
Je láska darem?
Čirým vítézstvím?
Nad strachem - a jeho démony,
Kteří v hlubinách člověka s hladem
a s napřáženými drápy Tiše číhají?
Nevím, co láska je
Nevím, kdo jsem já sám
Propadám snad iluzím,
hloupým snem?
...
když doufám
že láska může zdolat všechna příkoří?
Přečteno 358x
Tipy 1
Poslední tipující: Tvbm
Komentáře (0)