Zloděj něhy
Chtěl bych Ti do vlasů,
paprsky slunce vplést,
v jasu a úžasu
nechat se svést.
Nechat se objímat,
líbat a hladit,
touhy tvé sledovat,
tiše je ladit.
Jsem jako zloděj,
co krade tvou něhu,
jak kapitán z lodě,
bez země v nedohlednu.
Komentáře (1)
Komentujících (1)